De Camping Frankrijk van het meer van THOUX – ST CRICQ ligt tussen TOULOUSE en AUCH, aan de oevers van een visrijk meer van 70 hectare. Geniet van het departement Gers, een paradijs in het zuidwesten van Frankrijk in de regio Midi-Pyrénées.


 Camping Frankrijk : Lac de Thoux St-cricq Gers

Wij heten u van harte welkom op ons gezellige landgoed, dat verdeeld is in twee zones : een levendig gedeelte, verwarmd water park, horeca, activiteiten, en een rustig gedeelte met accommodaties aan de oevers van het meer.

camping frankrijk meer

meer frankrijk camping

Glamping staat voor ‘glamourous camping’, Slapen in de buitenlucht, Maar het met luxe gemak van thuis! Slapen op Een camping in Een luxe tent ingerichte zet in eigen Badkamer keuken. Wij bieden Safaritent, Luxetenten, Stacaravans en kampeerplaatsen onze camping zuid frankrijk.

Camping meer zuid frankrijk

 

Ideaal voor een gezellige Camping Zuid Frankrijk met vrienden of familie. Aktiviteiten voor kinderen, sport en natuur, we bieden u de voornaamste aktiviteiten en voorzieningen voor een onvergetelijke campingvakantie. Lekker bijkomen op het platteland, of luieren op een zonnig zandstrand.

 

camping zuid frankrijk luxetenten

Camping Zuid Frankrijk

De ideale plek voor natuurliefhebbers! Herontdek de smaken van vroeger door de gastronomie van de Gers te proeven: ganzenlever, eendenfilet, cassoulet… en de wijnen van het zuidwesten (Tariquet, Pacherenc, Madiran, Armagnac, Floc…)

« Welkom op onze website. Wij wensen u een aangenaam bezoek en staan voor u klaar mocht u meer informatie willen. »

 

Camping in de buurt van Toulouse, VVV-kantoor Toulouse

Camping Frankrijk, Période van Opening :

Camping : 13/04/2019 – 08/09/2019.

Aquatic park : 01/05/2019 – 08/09/2019